Postadres: Bijlmerdreef 1092, 1103 JT Amsterdam

Copyright © 2010 - 2017 Stichting Noorani Islamic Research Institute.

  Info : 084 0036293

   Email : info@noorani.eu

NIMA Basiskennis Marketing (Mbo-3 niveau)

Met het NIMA Basiskennis Marketing diploma op zak, kent u de basisbeginselen van marketing en ondernemerschap. U kunt feitelijkheden en praktijksituaties herkennen, interpreteren en verklaren.


Wat leert de cursist online: marketing, marketing management, markt en vraag, consumentengedrag, koop beïnvloedende factoren, marktonderzoek, kostprijs en budget, winst, product, prijsbeleid, distributie, communicatie, diensten en direct marketing, detailhandel en E-business.


Nemas Basiskennis Management (Mbo-4 niveau)

Werkprocessen structureren, doelen formuleren, medewerkers aansturen. Overal waar mensen samenwerken is management nodig. Om nieuwe vakinhoudelijke en technische ontwikkelingen te kunnen bijhouden, is kennis van fundamentele managementvaardigheden geen overbodige luxe. Dit geldt voor elke medewerker in elke branche, ongeacht de positie in een organisatie. Het diploma Nemas® Basiskennis Management van de Associatie biedt een handzame introductie in de gangbare managementbegrippen en de verschijnselen die hiermee samenhangen. U krijgt direct overzicht en een beter begrip voor de gang van zaken in uw werkomgeving. Het examen is voor iedereen toegankelijk en haalbaar. Hebt u het diploma Nemas® Basiskennis Management op zak? Dan kunt u hierna de studie voor Nemas Middle Management® Hbo-Ad niveau volgen bij de MBS.


Wat leert de cursist online: organisatie en management, DESTEP en Swot-analyse, rechtsvormen, typologieën van organisatie, bestuur, doelstellingen en bestuurscyclus, planning en procesbeheersing, taakverdeling en functievorming, organisatiestructuur en -schema, communicatieproces, personeelsbeleid, stijlen van leidinggeven, marketing en commerciële functie, productie en logistiek, kosten en financiële functie, budgettering.


Doelgroep: uitsluitend SB Businessclub deelnemers hebben recht op deze gratis cursussen.Gratis NIMA en Nemas cursussen

GRATIS CURSUSSEN

Het totaal van de verkoop-bevorderende activiteiten die een bedrijf kan uitvoeren. Hiermee probeert een bedrijf het koopgedrag van zijn doelgroep te beïnvloeden.


Wat is marketing?

Een manager is een persoon die de bedrijfsprocessen voorbereidt, op gang brengt en aanstuurt. In MKB worden deze managers ook wel bestuurders genoemd.

Wat is management?

AGENDA

NIMA Basiskennis Marketing.

Aanvragen kan tot 1-10-2017.

Online examen

6-10-2017

Nemas Basiskennis Management

Aanvragen kan tot 1-10-2017.

Online examen

6-10-2017

NIMA Basiskennis Marketing.

Aanvragen kan tot 15-12-2017


Online examen

22-12-2017

Nemas Basiskennis Management

Aanvragen kan tot 15-12-2017

Online examen

22-12-2017

Eén uur per maade gratis adviezen voor members:

- Bedrijfsadviezen

- Managementadviezen

- Juridische adviezen

SBC Diensten

Online cursussen van MBS

De gratis online cursussen die wij in samnewerking met MBS Business School aan onze SBC participanten aanbieden is gratis en van tijdelijke aard.


Wat is gratis cursus?

  1. Geen cursusgeld betalen.
  2. U betaalt aan MBS Business School wel inschrijfgeld ad 50,-
  3. U koopt de studieboeken ca.50,- euro zelf. Deze staan in de lesplanner.
  4. U doet eenmalig gratis online proefexamen bij MBS.
  5. Indien U slaagt voor het proefexamen krijgt u het MBS diploma uitgereikt.
  6. U kunt officiële examens gaan doen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering.  MBS is opleider voor de Associatie examens. Het examengeld van de Associatie betaalt u zelf.